S-gruppens presentkort uppfyller mottagarnas önskningar

Med S-gruppens presentkort ger du en gåva som garanterat uppskattas av mottagaren. Välj ett lämpligt gåvobelopp mellan 10 och 150 euro och ett kortmotiv bland de många roliga alternativen – och låt mottagaren välja resten! S-gruppens presentkort fungerar som betalningsmedel på hela 1 500 av S-gruppens verksamhetsställen runt om i Finland och ger således mottagaren frihet att själv välja en lämplig gåva.


Köp ett presentkort på S-gruppens närmaste verksamhetsställe

Personkunder kan köpa S-gruppens allmänna presentkort bl.a. på Prisma och i Sokosvaruhus, samt i småbutiker som S-market, Alepa och Sale. Korten finns i närheten av kassorna. Bland kortmotiven kan du välja ett alternativ som passar just mottagaren.

 


  • Du kan ladda presentkortet med 10–150 euro. Kunden får själv bestämma beloppet.
  • Presentkorten gäller i 24 månader från laddningen.

Produkbegränsat presentkort

Med ett produktbegränsat presentkort går det inte att köpa tobaks- eller alkoholprodukter. Ett produktbegränsat presentkort fungerar som betalningsmedel endast i S-gruppens dagligvarubutiker: Sale, Alepa, S-market, Food Market Herkku, Prisma, Sokos, Emotion och Prisma Rauta. Obs! Ej i trafikbutiker som finns i anslutning till ABC Du kan köpa produktbegränsade presentkort på ovannämnda verksamhetsställen eller som företagsbeställning i vår webbutik.

Var kan man använda korten »