Asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä sivun alaosasta löytyvällä palautelomakkeella tai soittamalla palvelunumeroomme 010 76 82053 (pvm/mpm) mape kello 8-16.

Usein kysyttyä

Kauanko lahjakorttini on voimassa ja mistä voin tarkistaa sen saldon ja voimassaoloajan?

S-ryhmän lahjakortit ovat voimassa 24 kuukautta aktivointipäivästä alkaen tai kortin etupuolelle painetun kuukauden loppuun saakka. Osalla lahjakorteista voimassaoloaika on 24 kuukautta aktivointipäivästä ja jatkuu viimeisimmästä ostokerrasta, ja osalla lahjakorteista voimassaoloaika on 24 kuukautta aktivoinnista. Näet kortin voimassaoloajan saatepahvissa olevista käyttöehdoista. Voit tarkistaa saldon ja voimassaoloajan myös minkä tahansa S-ryhmän toimipaikan kassalla.

Hotellilahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta kortin lataamisesta. Latauspäivämäärä on merkitty kortin saatteelle. Voit tarkistaa kortin voimassaoloajan ja ladatun majoitustuotteen lahjakorttipalvelusta tai hotellien vastaanotoista. Kortti käy maksuvälineenä vain silloin, kun huonevaraus on tehty ennakkoon. Tarkemmat käyttöehdot ja lisätiedot löydät osoitteesta www.sokoshotels.com tai www.radissonhotels.com.

Pitääkö lahjakortti käyttää yhdellä kertaa?

S-ryhmän lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan voit käyttää sitä vähitellen. Hotellilahjakortti käytetään aina kokonaisuudessaan majoituksen maksamiseen.

Voinko muuttaa lahjakorttini käteiseksi?

Lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseen rahaan.

Voinko maksaa lahjakortilla polttoaineostoksia?

Voit ostaa S-ryhmän lahjakortilla polttoainetta, kun maksat tankkauksen liikenneaseman kassalle. Voit tarkistaa voiko asemalla maksaa polttonesteet kassalle suoraan kyseisestä liikennemyymälästä. Automaatilla ei voi maksaa tankkausta lahjakortilla. Hotellituotelahjakortilla ei voi maksaa polttoaineostoja.

Voinko maksaa lahjakortillani Veikkauksen tuotteita?

Lahjakortilla ei voi ostaa Veikkauksen tuotteita. 

Saanko lahjakortin ostamisesta Bonusta?

Lahjakortin ostajalle ei makseta Bonusta. Bonusta maksetaan, kun lahjakorttia käytetään S-ryhmän toimipaikassa tuotteen tai palvelun maksamiseen. Bonuksen maksaminen edellyttää, että lahjakortin käyttäjä on S-ryhmän asiakasomistaja.  

Voinko ladata lahjakorttiini lisää arvoa?

Lahjakortteja ei voi ladata uudelleen.

Miten tuoterajattu lahjakortti eroaa tavallisesta lahjakortista?

Tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa: Sale, Alepa, S-market, Food Market Herkku, Prisma, Sokos, Emotion, Prisma Rauta ja ABC liikennemyymälät. Tuoterajatun lahjakortin voit ostaa edellä mainituista toimipaikoista tai yritystilauksena verkkokaupastamme.

Voiko vanhoilla lahjakorteilla maksaa?

Paperisia, markkamääräisiä lahjakortteja ei enää oteta vastaan. Sen sijaan kiinteäsummaisilla, toistaiseksi voimassaolevilla ja kerralla käytettävillä lahjakorteilla voi maksaa edelleen.

Voinko maksaa ostokseni lahjakortilla myös S-ryhmän Viron toimipaikoissa?

Lahjakortilla ei voi maksaa ostoksia Viron toimipaikoissa. S-ryhmän Lahjakortit käyvät maksuvälineenä vain Suomessa.

Voinko ostaa S-ryhmän lahjakortin digitaalisena?

S-ryhmän lahjakorttia ei toistaiseksi ole saatavilla digitaalisena.

Voinko käyttää lahjakorttia S-ryhmän verkkokaupoissa?

S-ryhmän lahjakortilla ei voi maksaa S-ryhmän verkkokaupoissa.

Miten lahjakortteja verotetaan?

Voit tarkistaa ajantasaiset ohjeet lahjakorttien verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

Palautelomake

Jos haluat vastauksen, anna yhteystietosi