Osta lahjakortti lähimmästä S-ryhmän toimipaikasta

Lahjakortteja voi ostaa muun muassa Prismojen ja Sokosten sekä pienmyymälöiden kuten S-marketin, Alepan ja Salen kassoilta. Kuva-aiheista voit valita juuri lahjansaajalle sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että yritysten suuremmat korttitilaukset tulee tehdä suoraan verkkopalvelumme kautta kohdasta Yrityksille.

 

S-ryhmän lahjakortti on suosikkilahja

Lahjaksi hotelliyö, muotia, hemmottelua tai vaikkapa ravintolaillallinen? S-ryhmän lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita lahjansa itse. Valitse sopiva lahjasumma 10-150 € väliltä sekä kuva-aihe iloisista vaihtoehdoista ja osta lahjakortti mukaasi lähimmän S-ryhmän toimipaikan kassalta. Lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan.

 

 

Lataa kortille summa 10-150 € väliltä

  • Lahjakortille voi ladata summan 10-150 € väliltä. Summan saa itse päättää.

  • Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla.

  • Lahjakortti on voimassa 24 kk hankintahetkestä.Tuoterajattu lahjakortti

Tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa: Sale, Alepa, S-market, Food Market Herkku, Prisma, Sokos, Emotion, Prisma Rauta ja ABC liikennemyymälät. Tuoterajatun lahjakortin voit ostaa edellä mainituista toimipaikoista tai yritystilauksena verkkokaupastamme.

 

Katso mihin lahjakortteja voi käyttää 

S-ryhmän lahjakortilla voi maksaa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa, eivätkä joidenkin tytäryhtiöiden toimipaikoissa (esimerkiksi joissakin autoliikkeissä).

Lahjakortti käy maksuvälineenä muun muassa seuraavissa S-ryhmän toimipaikoissa:

 

S-market