Tilaus- ja toimitusehdot

Laskutus

Lasku voidaan toimittaa paperisena tai verkkolaskuna. Laskutustiedot ilmoitetaan tilauslomakkeella. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan hyvissä ajoin muutoksista liittyen yrityksen laskutustietoihin.
Laskun maksuehto on 14 pv netto, mutta asiakas voi maksaa laskun myös ennen eräpäivää, jolloin lahjakortit myös toimitetaan tilaajalle aikaisemmin.
Uuden asiakkaan asiakastietojen käsittelyssä kuluu noin kaksi työpäivää.

Toimitusehdot

Lahjakortit toimitetaan tilaajalle suorituksen kirjauduttua lahjakorttijärjestelmään. Lahjakortteja ei toimiteta yksityisosoitteisiin. Maksettuja lahjakortteja ei ole mahdollista palauttaa.
Lahjakortit toimitetaan UPS-kuriiripalvelun kautta. Toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää tilaajan paikkakunnasta riippuen. Toimitusta varten tarvitaan katuosoite ja vastaanottajan nimi, koska lähetykset toimitetaan henkilökohtaisesti. Lähetyksestä peritään painon mukainen lähetysmaksu, joka on minimissään 10 €.

 

Toimituksen vastaanottaminen

Tilaaja on velvollinen tarkistamaan tilauksen korttinumerot ja kappalemäärät. Korttinumero koostuu 19 merkistä, joista viimeinen on tarkistenumero, muuten numerosarja on juokseva.

Jos korttien lukumäärissä tai numeroissa ilmenee poikkeavuuksia, kyseisen erän kortteja ei saa ottaa käyttöön ennen kuin on ollut yhteydessä Lahjakorttipalveluun puh. 010 76 82053 tai lahjakortit@sok.fi. Reklamaatio tulee tehdä välittömästi.

Lahjakortit ovat voimassa 24 kuukautta aktivointipäivästä alkaen. Jokainen käyttökerta antaa lahjakortille lisäaikaa 24 kuukautta. Mikäli lahjakortin saatepahviin ei ole merkitty aktivointipäivää, on lahjakorttien tilaaja velvollinen merkitsemään sen jokaiseen tilaamansa lahjakortin saatepahviin. Aktivointipäivän voi tarkistaa lähetyksen mukana tulleesta saatteesta.

Tietoa lahjakorteista

Ladattavan lahjakortin euromääräinen arvo on määriteltävissä 10 - 250 € välille. Saatavilla on myös kiinteäsummaisia S-ryhmän lahjakortteja, joiden arvot ovat 10 €, 20 €, 50 € ja 100 €, ja joissa kortin arvo on painettuna korttikoteloon.

  • Lahjakortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.
  • Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta.
  • Lahjakortilla voi maksaa osissa. Jäljellä oleva saldo näkyy ostosten kassakuitista. Kortin saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa.
  • Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Lahjakortin ostamisesta ei kerry Bonusta. Bonusta saa lahjakortilla tehdyistä ostoksista, kun esität S-etukorttia maksunyhteydessä.

Kysymykset ja tiedustelut lahjakortti@sok.fi ja www.s-lahjakortti.fi

Jos tulit tälle sivulle tilauslomakkeelta, pääset takaisin tilaukseen sulkemalla tämän selaimen välilehden.