Tilaus- ja toimitusehdot

Laskutus

Lasku voidaan toimittaa paperisena tai verkkolaskuna tai sähköpostitse. Laskutustiedot ilmoitetaan tilauslomakkeella. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan hyvissä ajoin muutoksista liittyen yrityksen laskutustietoihin.

Laskun maksuehto on 14 päivän netto, mutta asiakas voi maksaa laskun myös ennen eräpäivää, jolloin lahjakortit myös toimitetaan tilaajalle aikaisemmin.

Poistamme automaattisesti tilauspäivästä yli kaksi kuukautta vanhat maksamattomat tilaukset ilman erillistä ilmoitusta.

Uuden asiakkaan asiakastietojen käsittelyssä kuluu noin kaksi työpäivää.

Toimitusehdot

Lahjakortit toimitetaan tilaajalle suorituksen kirjauduttua lahjakorttijärjestelmään. Lahjakortteja ei toimiteta ulkomaille eikä yksityisosoitteisiin. Maksettuja lahjakortteja ei ole mahdollista palauttaa.

Lahjakortit toimitetaan UPS-kuriiripalvelun kautta. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilaajan paikkakunnasta riippuen. Toimitusta varten tarvitaan katuosoite ja vastaanottajan nimi. Lähetyksestä peritään painon mukainen lähetysmaksu, joka on minimissään 10 euroa.

UPS toimittaa lähetykset ehtojensa mukaisesti arkisin kello 8-17 välillä. UPS ei soita ennen jakelua.

Toimituksen vastaanottaminen

Tilaaja on velvollinen tarkistamaan tilauksen korttinumerot ja kappalemäärät. Korttinumero koostuu 19 merkistä, joista viimeinen on tarkistenumero, muuten numerosarja on juokseva.

Jos korttien lukumäärissä tai numeroissa ilmenee poikkeavuuksia, kyseisen erän kortteja ei saa ottaa käyttöön ennen kuin on ollut yhteydessä Lahjakorttipalveluun, puh. 010 76 82053, lahjakorttipalvelu@sok.fi. Reklamaatio tulee tehdä välittömästi.

S-ryhmän lahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa 24 kuukautta aktivointipäivästä alkaen tai kortin etupuolelle painetun kuukauden loppuun saakka. Osalla lahjakorteista voimassaoloaika on 24 kuukautta aktivointipäivästä ja jatkuu viimeisimmästä ostokerrasta, ja osalla lahjakorteista voimassaoloaika on 24 kuukautta aktivoinnista. Voimassaoloajan näkee kortin saatepahvissa olevista käyttöehdoista. Voit tarkistaa saldon ja voimassaoloajan myös minkä tahansa S-ryhmän toimipaikan kassalla.

Hotellilahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta kortin lataamisesta. Latauspäivämäärä on merkitty kortin saatteelle. Kortin voimassaoloajan ja kortille ladatun majoitustuotteen voi tarkistaa lahjakorttipalvelusta tai hotellien vastaanotoista.

Mikäli lahjakortin saatepahviin tai kortin etupuolelle ei ole merkitty tai painettu aktivointipäivää, on lahjakorttien tilaaja velvollinen merkitsemään sen jokaiseen tilaamansa lahjakortin saatepahviin. Aktivointipäivän voi tarkistaa lähetyksen mukana tulleesta saatteesta.

Tietoa lahjakorteista

S-ryhmän ladattava lahjakortti

Lahjakortin euromääräinen arvo on määriteltävissä 10-150 euron välille. Saatavilla on myös kiinteäsummaisia S-ryhmän lahjakortteja, joiden arvot ovat 10, 20 ja 50 euroa, ja joissa kortin arvo on painettuna korttikoteloon.

 • Lahjakortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.
 • Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta lataamisesta (tai edellisestä käyttökerrasta).
 • Lahjakortilla voi maksaa osissa. Jäljellä oleva saldo näkyy ostosten kassakuitista. Kortin saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa.
 • Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata.
 • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
 • Lahjakortin ostamisesta ei kerry Bonusta. Bonusta saa lahjakortilla tehdyistä ostoksista esittämällä S-Etukortin maksun yhteydessä.

Tuoterajattu lahjakortti

Tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä vain S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa: Sale, Alepa, S-market, Food Market Herkku, Prisma, Sokos, Emotion ja Kodin Terra. Tuoterajatun lahjakortin voit ostaa edellä mainituista toimipaikoista tai yritystilauksena verkkokaupastamme. Huom! Ei ABC:n yhteydessä olevissa liikennemyymälöissä, eikä myöskään niiden yhteydessä olevissa Alepa, Sale ja S-market myymälöissä.

Hotellilahjakortti

Lahjakortit käy maksuvälineenä S-ryhmän hotelleissa Suomessa. Voit ladata hotellilahjakortille yhden neljästä eri majoitusvaihtoehdosta: Sokos Hotels – Standard/Solo-huone, Sokos Hotels – Superior/Solo up -huone, Radisson Blu Hotels – Standard-huone tai Radisson Blu Hotels – Business Class-huone. Kortti käy maksuvälineenä vain silloin, kun huonevaraus on tehty ennakkoon. Tarkemmat käyttöehdot ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.sokoshotels.com tai www.radissonhotels.com.

 • S-ryhmän Hotellilahjakortti käy maksuvälineenä S-ryhmän Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotels -hotelleissa Suomessa.
 • Lahjakortin saate kertoo, mikä majoitustuote lahjakortille on ladattu. Lisäksi saatteelle merkitään lahjakortin latauspäivämäärä, josta eteenpäin lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.
 • Lahjakortti käytetään aina kokonaisuudessaan.
 • Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata.
 • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
 • Lahjakortin ostamisesta ei kerry Bonusta. Bonusta saa lahjakortilla tehdystä ostoksesta esittämällä S-Etukortin maksun yhteydessä.

Voit lähettää meille kysymyksiä ja tiedusteluita sähköpostitse lahjakorttipalvelu@sok.fi tai verkkosivuillamme www.s-lahjakortti.fi

Mikäli tulit tälle sivulle tilauslomakkeelta, pääset takaisin tilaukseen sulkemalla tämän selaimen välilehden.